Roulettestrategi

Det talas otroligt mycket om olika strategier man kan använda för att vinna oftare i roulette. Man talar även mycket om “matematiskt uträknade system” som ska gå att använda för att helt säkert vinna i spelet. I grund och botten så är roulette, vilken variant man än spelar, ett turspel. Det betyder att det enbart är slumpen som styr vad resultatet ska bli, vart den vita lilla kulan ska landa i hjulet. Tittar man på dessa strategier och system som florerar på nätet som ska höja dina odds eller till och med säkra din vinst i roulette så är dem faktiskt inte ens logiska.

Det är nämligen så att i roulette är varje ny spelrundas utgång beroende av helt nya omständigheter och sannolikheter. Även om till exempel numret 23 inte har vunnit på 3000 snurr så betyder inte det att nummer 23 har större sannolikhet för att bli resultatet i nästa runda. Dock finns det självklart en hel del tips vi kan ge för att du som spelar ska kunna få en bättre spelupplevelse och vem vet, det kanske kan öka dina vinstchanser i det långa loppet? Om vi tar den europeiska varianten av roulette som exempel så har du ju i den varianten dubbelt så hög chans att vinna jämfört med vad du har i den amerikanska. Detta beror helt enkelt på att det finns en dubbelnolla i den amerikanska varianten som vi talat om tidigare. Alltså är det nästan bara rookies som inte är insatta i spelet överhuvudtaget som spelar den amerikanska varianten, åtminstone inte online där man kan välja. Ja först och främst är det som så att om du kan reglerna ordentligt och är väl insatt i spelets uppbyggnad innan du börjar spela så har du definitivt större chans att vinna än någon som inte vet hur det fungerar. Det kan även löna sig att leta efter spelbord online där du kan få bonus och där man erbjuder specialregeln “en prison”.

Spela med hjärnan

Roulette är som de flesta andra casinospel väldigt spännande och det är extremt lätt att låta sig ryckas med i spelet. Dock är det inte något vi rekommenderar, för om du låter dig ryckas med helt så tappar du kontrollen och tappar du kontrollen över ditt spelande kommer du att förlora pengar oavsett hur mycket du spelar. Om du istället vet exakt hur mycket du gör av med och hur mycket du har att röra dig med, om du hela tiden har hjärnan med dig så kommer det definitivt att ge dig större spelglädje i längden och dessutom vinst i slutändan. Bästa sättet vi anser att man tar sig an detta på är att börja med att göra en spelbudget. Räkna ut hur mycket du har råd att spela för varje månad. Sätt in pengarna på ett eget konto på din bank om du har möjlighet, det är viktigt att separera sin spelbudget från sin övriga ekonomi. Om du sedan även bestämmer dig för att inte spela för de pengar du vinner utan nöja dig med din spelbudget så kommer du garanterat att ha stenkoll på både vinster och förluster. Dessutom minimerar du risken för att gå minus. Det ska vara roligt att spela roulette, spela aldrig för att vinna igen pengar du har förlorat. Det går inte rent logiskt, för att kunna vinna måste du ju satsa så då förlorar du ändå pengar i slutändan. Vinst bör man egentligen se som en stjärna i marginalen, en bonus man får på köpet.